Badeværelser

Hos Egaa-murer.dk tilbyder vi alt i renovering af badeværelser samt etablering af helt nye badeværelser!

Vi kan altså tilbyde alt lige fra den lettere renovering til det komplette og nye badeværelse som skabes helt fra bunden, lige som du ønsker det! Det kunne være varme i gulvet, i væggen, nedsænket badekar eller udvidelse af badeværelset.

Det kan være dyrt at renovere hele badeværelset. I flere tilfælde kan langt mindre, gøre en stor forskel på badeværelset! Det kan eksempelvis være udskiftning af fliser på gulv eller væg som gør en stor forskel på badeværelsets udtryk, nogle kan kan det at fjerne nogle fliser og erstatte med puds, ændre rummets karakter.

Der er mange muligheder når det drejer sig om badeværelsesrenovering og vi kommer gerne og tager en snak og kommer med eventuelle løsningsforslag.

Egaa-murer arbejder i hele Århus samt omegn.

Få dit tilbud

Udfyld formularen i dag og modtag dit gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klar til at få dit gratis tilbud?

Du er velkommen til at​ kigge nærmere på vores referencer for at se vores arbejde, eller du kan indhente dit helt uforpligtende tilbud ved at kontakte os i dag!

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du ønsker at indhente et gratis tilbud, så er du velkommen til at kontakte os i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Egaa Murer

Strandbakkevej 1a

8250 Egå

CVR: 36718676

Kontakt os

☎ Tlf.: 71 71 05 05

✉ E-mail: info@murerhuset.dk

Følg os

Find os

Garanti

​Læs mere om, hvordan du klager hos Byggeriets Ankenævn.